itsl_SI_Traef16

Organisationskonsulent, lektor, cand.mag. i dansk og psykologi.

Niels Jægerum er uddannet lærer i 1973, cand. mag. i dansk og psykologi i 1993 og proceskonsulent i organisationsudvikling og konflikthåndtering i 2000.

Niels har tidligere været lektor ved Aalborg og Hjørring seminarium og proceskonsulent og coach ved CVU i Nordjylland fra 2005 til 2007. I dag arbejder han som organisationskonsulent og lektor ved Professionshøjskolen University College Nordjylland.

Niels har en lang international erfaring, hvor han bl.a. har undervist i og arbejdet med organisationsudvikling på Grønland, i Norge, Letland og Portugal. Herudover har han holdt en række foredrag på Færøerne.

Niels er forfatter og medforfatter på ikke færre end 12 bøger om indlæring, kommunikation, samspil, arbejdsglæde og læring blandt børn som voksne. Af bøger kan bl.a. nævnes “Myter og modstand i læringskulturen”, “En anden måde – ledelsesteoretisk poesi”, “Det metaforiske lederskab” og “Ledelse gennem organisationsbilleder”.

Niels Jægerum holder oplæggene: At bakse med livet på Undervisertræffet og Myter og forandringsprocesser på Organisationstræffet.