itsl_SI_Traef16

Er du ny SkoleIntra-administrator? Har du brug for at få en indføring i de grundlæggende elementer i SkoleIntra? Så tilbyder vi et tre timers grundkursus SAMTIDIG med, at du deltager i de mange spændende tilbud på SkoleIntra-træffet – helt uden at det koster ekstra.

Administratorkurset på SkoleIntra-træffet er tre koncentrerede timers undervisning og workshop. Det foregår på førstedagen af både Undervisertræffet og Organisationstræffet kl. 15-18. Det vil sige, at du deltager i SkoleIntra-træffets spændende program og aftenarrangement, samtidig med at du får et SkoleIntra-kursus.

På administratorkurset bliver du introduceret til de centrale områder og opgaver i SkoleIntra for administratorer. Det bliver tre koncentrerede timer, hvor du også får svar på de spørgsmål, der brænder på. Underviserne på kurset er vores egne erfarne SkoleIntra-konsulenter.

Normalprisen for et administratorkursus er 1.200,- kroner, som du altså sparer. Ovenikøbet samtidig med at du får en masse anden interessant inspiration til jeres brug af SkoleIntra.

Sådan bliver du tilmeldt administratorkurset

Du tilmelder dig administratorkurset ved at skrive i kommentarfeltet, når du tilmelder dig. Du kan også tilmelde dig ved at skrive en mail til kursuskoordinator Eva Jensen på eva.jensen@itslearning.com. Det gælder selvfølgelig også, hvis du allerede er tilmeldt SkoleIntra-træf og gerne vil deltage i administratorkurset.