Så er vi klar til at løfte sløret for de tre keynote-talere og underholdningen på årets SkoleIntra-træf. To professorer og en tidligere chefredaktør vil sætte perspektiv på skoleverdenen. Vi lover, det bliver alt andet end kedeligt.

Professor Ole Sejer Iversen deltager i åbningen af SkoleIntra-træf mandag den 6. november 2017. Han vil holde foredraget ”Skal børnene programmeres til 21. århundredes kompetencer?”. Hans fokus er på de børnetyper, der tegner sig i dag, og han vil give sit bud på, hvordan børnene rustes bedst til fremtiden.

Andendagens stærke opstilling

Tirsdag den 7. november er professor Rane Willerslev den første foredragsholder på programmet i Teatersalen. Rane Willerslev kritiserer vores uddannelsessystem for ikke at være innovativt nok, og det uddyber han i foredraget ”Hvordan vi uddanner til Innovationssamfundet”.

Afslutningen af SkoleIntra-træf 2017 står Anne Knudsen for. Hun var indtil årsskiftet chefredaktør for Weekendavisen, og hun er derudover antropolog og skribent med flere bøger på værklisten.  Anne Knudsens interesse for samtidskulturen er centralt for hendes foredrag ”Grænseløse gadespejle” om bl.a. de sociale mediers indtog.

Aftenarrangementet

Der er intet SkoleIntra-træf uden et hyggeligt aftenarrangement, hvor dagens indtryk bliver vendt. Efter den lækre tre-retters middag lægger vi underholdningen i hænderne på Den Korte Radioavis. Vi glæder os meget til at høre, hvad Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og redaktør Rasmus Bruun har på hjertet.

Har du ikke allerede tilmeldt dig? Så skynd dig at klikke her for at komme til tilmeldingen!